Krabi, Phi Phi

Har nu spenderat tva helt sjuka festnatter pa Phi Phi, fest ar ordet for denna helg! Vi bodde pa ett stalle som var ganska centralt, 5 minuter fran stranden. Nar vi kom med farjan hittade vi boende sen tog vi oss faktiskt upp till utkiksplatsen, ja vi vandrade i sol och hetta uppfor berget! Kan saga att det var ratt vart det nar man fick se utsikten! Annars har vi stekt pa stranden pa dagarna och festat till tidig morgon pa natterna. Nu har vi landat i lugna Ao Nang igen, blir nog tva natter har sen blir det en visatur till Malaysia sa vi far 15 nya dagar till Thailand. Phi Phi var kanon, men 2 natter rackte, vi behover 2 natter har for aterhamtning! Har nu gatt halva tiden av resan, kanns bade och, saknar vanner, familj och SVENSK MAT, annars langtar man inte hem men bada kanner nog att 4 manader blir ratt lagom!

Bilder fran helgen






Som sagt fest, nast sista kortet ar ett bevis pa hur halften av vara kort fran kvallen sag ut, Frida hade glomt att he upp linsen.... Sista kortet ar efter en regning natt + dopp i pool, men vi fortsatte rocka!

Kommentarer
Postat av: Jonna

HAHA vem är alla dudes i stringkallingar?:P:P haha fan va kul ni verkar ha de. TACK för vykortet!! gu va gla ja blev=))) längtar efter dig!!! fortsätt å rocka nu baby, love u =))

2009-03-02 @ 16:34:21
URL: http://djolie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Frida och Anna! Vad ni ser ut att ha det bra. Tack frida för vykortet, vi blev väldigt glada allihop! Ska ni inte ta och komma hem snart?! :) Dina föräldrar var hos oss igår - elsa var mycket nöjd att få träffa farmor och farfar! Vi har mycket snö och sol i umeå idag - så vackert. Ta hand om er, kram /Hanna.

2009-03-04 @ 09:04:14
Postat av: Alex

Tack för vykortet!! jag blev jätteglad! :) Jag är dålig på att vara inne på msn, men här är jag då minsann minst en gång per dag och läser ;) Jag saknar dig!! Sköt om er, puss och kram!

2009-03-04 @ 09:52:11
Postat av: Emil

Får väl stämma in i de tre ovanstående kommentarerna och tacka för vykortet =) Det har redan åkt upp på min korrekyl! Korten var ju allt från vackra, härliga, läskiga och på det sista ser du lite sliten ut syster =P Sen måste du äta upp dig lite, ser ju nästan ut som du har magrutor på utkikskortet ;) Snart bara 1 ½ månad tills ni är hemma igen, ta vara på tiden !!! Kram från broder.

2009-03-04 @ 21:32:12
URL: http://emilmarklund.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Tycker mycket om det du skrev! Kul att se lite fina grejer och inte endast det generella sakerna som man kan se om varenda dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0