Koh Tao,

fast om 2 timmar pa vag till Malaysia! Igar tog vi dykcertet, gjorde 2 dyk i havet ett pa 14 m och ett pa 18 m, sag inga hajar dock men om det fanns i omradet som vi dok i, kanske lika bra att vi inte sag dom med tanke pa hur vara reaktioner hade blivit.. Vi gjorde sedan provet pa eftermiddagen och bada klarade det med 47/50 ratt. Pa kvallen hade vi bbqfest med dykganget, GRILLFEST forstar ni hur gott det var? 12,50 kr for en ol sen fick man ata hur mycket man ville av en buffe som inneholl allt, kott,kyckling,potatis,ris,klyftpotatis,sallader,brod,saser osv... Vi at oss matta och mer dartill! Nu ska vi bara ata middag har sen har vi ett dygns resa till Malaysia med bade bat och buss.




Bild 1-4, supersnygga tjejer pa dykuppdrag!
Bild 5, dykganget
Bild 6, Fridas besok pa sjukhuset (hon har fatt konstiga utslag/sar pa kroppen.
Bild 7, GRILLSPETT

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis brudar !



Men hur mår Fridas ben ??

2009-03-16 @ 16:40:14
Postat av: elon

GRATTISTILLTUUUUSEN;D få inte dykarsjukan bara! Stackars lill frida, säg att hon ska dricka lite sprit, då blir allt bättre! PUUSSS seee you sooooooon!!!!!!

2009-03-17 @ 16:32:36
Postat av: Anna

Tja Friiida, hade en konstig dröm om dig i förrgår natt så det är väl kanske dags att slänga iväg en hälsning. I drömmen inventerade vi konsum och du kom dit BLEK. Fy för drömmar, hoppas brännan sitter som den ska och att du och din andra halva, din reskamrat, har en underbar tid och njuter av solen och äventyren=) Pusspuss!! och grattis till dykarcerten!!)

2009-03-17 @ 23:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0