Koh Samui

Igar kom vi hit kring sex pa eftermiddagen, ganska dalig tid att komma pa med tanke pa att hitta boende men det gick super och vi hittade ett ganska lyxigt for varan del! Hande inte sa mycket igar kvall, at middag pa stranden, strosade lite i affarer och gick till guesthouset och sag pa tv, man far ju passa pa nar man har tv! Imorse efter frukosten gick vi till stranden och la oss, sanden ar supermjuk och ratt lang, tog oss en promenad efter den och sag vart Frida hade bott forra gangen hon var har, lite hogre standard! Har varit olidligt varmt idag, nastan sa man maste klaga, har haft fullt upp med att ligga, ga till vattnet, bada och ga tillbaka och lagga sig. Har atit en god middag nu och ikvall blir en slapparkvall, vi laddar infor Koh Phangan och fullmoon som ar den 10, aker dit den 7 sen blir det nog mer eller mindre fest 4 kvallar! Efter det vantar Koh Tao och DYKCERTET, ar bade peppade och lite nervosa, men vi hoppas och tror att det kommer att bli underbart!
Blir inga bilder idag, har inte med oss kameran hit, men vi har det underbart och allt gar kanon!

Kommentarer
Postat av: elon

ingaa bilder :O jag får väl överleva denna gång då. Men fasiken så roligt att ni ska ta dykcertifikat eller vad det nu heter. Drunkna bara inte, för du har lovat mig att skriva en ny "A+E=sant"-lapp... ;) Tack för det fina kortet föressten!

2009-03-06 @ 13:01:57
Postat av: Mamma

Hej



Oj vad mysigt med koh Samui, har träffat Elsa (oj vad det hänt mycket. AIK vann igår,ta det varligt på

partyt.



Mamma

2009-03-06 @ 14:16:34
Postat av: Mattias

hoppas ni bokat boende på Koh phagnan redan nu, då jag och bror var där en vecka i förväg fick vi tag i sista rummet på "rätt" strand. Ganska bra att vara hyfsat i närheten då infrastrukturen på ön lämnar lite att önska. Vägarna är som att åka bergochdalbana, kan vara kul iofs men man ska ej vara åkrädd eller illamående (av en eller annan anledning). Tycke nog att festen(erna) innan var nog så bra som THE Fest då det var lite mindre folk och suspekta piller...



Ha det underbart och lycka till med dykningen, det är kanon!

2009-03-06 @ 18:43:59
Postat av: Maria Arnehed

Tycker mycket om det du skrivit! Roligt att se en del fina saker och inte bara det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0