Nha Trang

Vi ar fortfarande i Nha Trang, aker harifran imorgonbitti till Dalat. Har varit superskont att kunna landa pa ett stalle ett tag, har varit har i 5 natter och bara tagit det lugnt. Har varit bra vader alla dagar utom idag, da det anda har varit varmt och vi har suttit pa stranden och spelat kort och last, ganska skont det med! Igar at vi en sen middag, borjade fatta att stallet holl pa stanga nar dom borjade slacka och sla av musiken sa da gick vi vidare till why not bar, traffade svenskarna och var med dom resten av kvallen. Ikvall ska vi bara ta det lugnt, ga och ata snart sen borja packa ihop, vackaren star pa halv 6 sa det kravs nog en tidigkvall om vi ska fa upp ognen da! Blir nog ingen lang vistelse i Dalat, 2 natter har vi raknat  med sen vidare till Saigon. Vietnam har ju nyar nu och dom firar det ca 1 vecka (om det vore sa i Sverige vore ju roligt) sa det kan vara lite svart att ta sig runt, men vi hoppas anda att vi ska fa oss fran Dalat pa mandag. Hor av oss nasta gang vi sitter vid en dator, kan bli ett tag men var inte oroliga! Tills dess ska vi gora vardagliga saker som t.ex sola, bada, sova ut och massa annat skont!



(Snart ar vi sa pass bruna att vi kan lagga ut kort pa oss sjalva, hall ut!)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Haha vadå snart bruna??! hur ni än gör så kommer ni alltid vara brunare än alla andra :)

kraaaaaam!!!!

2009-01-23 @ 15:10:41
URL: http://djolie.blogg.se/
Postat av: pappa

kul att ni verkar förstå att livet bara är att "jobba" hårt varje dag och inte bara latar er som vi hoppas att ni fortsättningsvis får ha det bra kramar o hälsningar från "dataexperten" och mamma

2009-01-24 @ 04:46:08
Postat av: Mamma

Hej



NI är säkert snart svara om man jämför sig med oss, oj vad man blir sugen att hälsa på ER.Jontes mamma åkte till Thailand i veckan på en restresa AIK vann 5-0, Vi skall spela curling i helgen.

Börjar resan sakna Dig regält.

Mamma

2009-01-24 @ 10:45:50
Postat av: maud marklund

Hej Anna



Hoppas att ni kommer iväg som ni har tänkt. Här hemma lunkar allt på som vanligt. Jag har dammtorkat idag och pappa har promenerat till Coop. Nu har vi installerat den nya kylen så allt är frid och fröjd. Ta det lugnt och nu har jag börjat nedräkningen tills du ska komma hem.

Vi längtar efter dig.



Puss & kram från mamsen

2009-01-24 @ 13:50:13
Postat av: Pappa Elle

Kul att ni hör av er så ofta ni kan!



Kram från pappa

2009-01-24 @ 13:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0