Nha Trang

Gud sa skont det ar att ha kommit till ett stalle med strand! Vadret ar jattebra sol dagarna i anda, har dock blast lite idag men det ar bara skont. Ar ganska stora vagor sa att ta sig ut i vattnet kan vara en kamp, man far berakna vagen och sen flyta ut med den, dock kan vi felberakna lite ibland och da spolas vi in pa land igen och nasta forsok fa paborjas, det ar val ungefar den traningen vi far forutom att vi gick lite pa stranden idag! Igar gick vi ut pa nagra barer, vi avslutade pa why not bar dar vi traffade 3 svenska killar fran goteborg hur trevligt som helst! Idag mar vi val som vi fortjanar, ungefar som en angvalt har kort over huvudet, men vi vaknade anda runt 8 gick och at frukost sen har det blivit en vilodag bade pa stranden och pa hotellrummet. Nu har vi varit och atit middag och ska nog ga och kopa nagot gott och ga till hotellet och mysa med tv och kortspel. Vi blir nog har i 2-3 natter till efter det vantar Dalat da har vi tankt att ta oss an nagon utmaning, bergsklattring ligger hogst pa listan just nu! Skot om er!

Kommentarer
Postat av: Emil

Haha, vi fightades också mot vågorna =D Var rätt tufft ibland!! Om ni ska till Da-lat så blir det att klä på er igen ;) Om ni söker efter äventyr kan ni ta en tripp med easy-riders, det ångrar jag nästan att jag och M inte gjorde. De har utflykter till olika ställen, både i närheten och långt bort =) Ta hand om er, nu ska jag ta en mil i skidspåret !! Kram från bror..

2009-01-21 @ 10:58:16
URL: http://emilmarklund.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Hej! Har äntligen fått internet i lägenheten, känns såååååå skönt! Trivs jättebra här i umeå, lägenheten är jättefin och skolan känns rolig. Vi har fixat kårleg idag och ska ta oss an utelivet imorgon. Sedan måste vi ge oss fan på att skaffa lite vänner. Känner oss lite syssellösa faktiskt. Men vi ska, eh jag ska troligtvis börja träna på iksu, ja, troligtvis. Vi ska starta en blogg också där vi tänkte vara flitiga med bilder och uppdateringar. Ni kanske inte har tid att läsa haha, men det förstår väl jag. Låter ju i alla fall som ni har det fruktansvärt roligt, varmt och skönt nu också. Lite annat mot för hur det känns att cykla fram och tillbaka till skolan. haha. Och den där bergsklättringen, gud vad spännande! Jag vill också. puss.

2009-01-22 @ 19:35:21
Postat av: Mamma

Hej



Oj vad härligt ni verkar ha det, mamma har kommit hem nu. Det verkar jobbigt med allt men hoppas att hon skall fixa det bra. AIK leder med 1-0 just nu snart en måste vinst.'Marie

2009-01-22 @ 19:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0