Fortfarande Hong Kong

Frida har lamnat sin blogg sa jag skriver och lagger in bilder for bada!
Ocean Park var hur roligt som helst, vi akte flera berg och dalbanor, sag pa fiskar bla nemofiskar och dorisfiskar, vi akte lift over en lang dal, vi akte gungor, och massa mer, men bast av allt, DELFINSHOWEN gud sa underbara djur! Vi var trotta nar vi kom darifran sa vi stannade bara i stan ett tag och tog lite kort, sant som man bara sett pa bilder men nu ser i verkligheten! Och mamma, du kan vara lugn vi har gatt hem vid 8 varje kvall trotta som fa och somnat fore 10! Idag vaknade vi vid halv 9, duschade och begav oss sedan till parken och har suttit dar storre delen av dagen och last och spelat kort, jattemysigt och avkopplande. Imorgon bar det av till Vietnam och Hanoi, mobilen kommer tydligen inte fungera dar heller men vi finns ju har pa bloggen och sen kanske vi skaffar ett telefonkort. 3 natter i Hong Kong kandes lagom, nu vill man vidare till varmare stallen, bikinin ska pa, flip flop ska inhandlas och stranden ska besokas. Vi blir i vietnam i lite mindre an en manad. Har kommer lite bilder, har inte kunnat vanda pa dom avlanga korten sa ni far istallet vanda pa era huvuden!








Kommentarer
Postat av: En världsvan :)

ser ju snarare ut som new york (A)

2009-01-08 @ 12:38:05
Postat av: AJ löken J

Hörni era glassare, ni har det nästan lite för bra hör jag :) Nu är det iaf nästa snöstorm här på Gotland, men vafan ja e inte bitter =)

2009-01-08 @ 14:26:33
URL: http://lokenojulle.blogg.se/
Postat av: Rah

Åhhhhhhhhhhhhhh haha. Fantastiskt! Här fryser man bara arslet av sig, men annars så är det väl rätt bra. Har iaf börjat packa lite för flytten nu, snart bär det av!

2009-01-08 @ 16:52:46
URL: http://charleschili.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej Frida och Anna! Ni verkar ha det jättebra, perfekt kombination av upplevelse/semester! Jag är i skeå och förlöser barn (redan hunnnit tre)! Elsa o Mattias kommer imorgon. Ta nu hand om er och ha det så bra vietnam! Kram till er /Hanna.

2009-01-08 @ 19:39:37
Postat av: Mamma

Hej Frida



Det gick bra med mormors operation.



Kram Mamma

2009-01-09 @ 21:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0