Sihanoukville

Landade har i forrgar, letade boende som tok, var fullt pa de flesta stallerna. Hamnade till slut pa Monkey Republic Bungalows, som ar lite dyrare an de stallerna vi bott pa men samtidigt kanns det hur tryggt som helst sa det ar vart det! Sihanoukville ar mycket mindre an vad vi trodde men det ar enda mysigt, har inte riktigt kollat in centrum an da vi bor bredvid stranden och har det mesta vi behover har! Sanden har ar superskon, kanns som mjol under fotterna! Igar motte vi upp goteborgsgrabbarna och spenderade en kvall pa stranden med dom. Vi kommer nog bli kvar har ett tag, en och en halv vecka kanske och sedan troligtvis Siem Reap och vidare till Thailand. Vadret har varit lite vaxlande men det ar alltid varmt, dag som natt sa vi trivs!
Och en sak till, vi har hittat ett stalle som saljer svenska kanelbullar!!!!!!!









Kommentarer
Postat av: elon

härliga bilder :) bortsett från den där inplastade bullen...fick mig att vilja spy X(

2009-02-01 @ 19:36:31
Postat av: Jonte

Fy för er, gissa om man är någe avundsjuk här hemma! Bilderna uppskattas, fortsätt med dom!

Sköt om varandra!

2009-02-01 @ 20:18:05
Postat av: Emil

Haha, lite sjukt - vi bodde också på Monkey republic =) När ni är Shianoukville måste ni käka middag på "The Small Hotell" det drivs av en svensk kille som heter Henrik som har äkta falukorv och äkta köttbullar etc, hur gott och hur trevligt som helst !! Nu är det dags att sova här hemma och göra sig redo för en ny vecka, Kram på er..

2009-02-01 @ 23:31:15
URL: http://emilmarklund.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Åh vad allt låter och ser trevligt ut, förutom kanelbullen. Hemska tider! Vi har förresten hittat ett gym som typ sitter ihop med kyrkan som ligger 200 meter ifrån oss. Vi trodde från början att det var en församlingsgård, men ack så fel man får ha. Så nu antar jag att det inte finns några ursäkter till att inte träna längre.

2009-02-02 @ 19:15:22
Postat av: Mmmmmonica

hahah Jag håller med elon, det såg ut som att de var sarmonella inbakat i dom där bullarna X(

2009-02-03 @ 14:57:49
Postat av: Rosanna

Jaadåå. Då var det klappat och klart. Har träningskort fram till mitten av juni. Nu ska det tränas!

2009-02-03 @ 22:01:04
Postat av: Brorsan

Nu är det lite långsam uppdatering =P Tänk på hur synd det är om alla oss blekfisar här hemma som inte vill något annat än att ha sol och varmt! Hoppas ni stannar till i Siam Reap senare, det är värt..

2009-02-04 @ 09:44:04
URL: http://emilmarklund.blogg.se/
Postat av: Mattias

Tänkte att det var dags att skriva en snutt. Kul att se alla bilder från de olika ställena. Man känner igen en hel del platser men ser även vad man missat och det är alltid lite surt. Man blir ganska sugen på att åka en tur. Har bokat en resa men det blir tyvärr inte dit utan en charter till turkiet, liknande som i höstas, så man får lite värme. Ser att ni har det fantastiskt men jag är inte bitter när man sitter här ett dygn i robertsfors, det är ett ganska bra ställe det oxå?



Elsa pratar mer och mer, bildar meningar med 3-4 ord och säger nya ord varje dag. Har som tidigare gott om vilja, men det är väl bara bra.



Ha det så bra så ska jag skriva lite oftare framöver så blir inläggen inte så långa.

2009-02-04 @ 11:12:33
Postat av: Mamma

Hej



Vilket kanonställe ni verkar hammnat på man blir en aning sugen, vi har snöstorm dom pratar om 40 cm snö, och jag sitter och väntar på en kollega skall till Luelå på kurs.Daniel skall med jobbet till lycksele på roligheter hela helgen, en aning bättre med mormor. Hörde av Larsson från thailand dom har nu varit där i 1 vecka. KRAM MAMMA o PAPPA

2009-02-05 @ 09:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0