Sihanoukville

Ar fortfarande har, ska stanna tills nasta sondag. Vi hade 2 saker som vi skulle gora har eftersom vi stannade ett tag, det var att tvatta och skicka vykort.. Vi har inte tagit for oss nagot av det, daligt av oss! Igar var vi iallafall in till "stan", vi har varit har drygt en vecka utan att varit i den sa vi tog tag i det och for dit vid 9, synd bara att allt stangde 9 halv 10, sa det vi kopte vart ett paket kakor, de var iallafall goda! Imorse hade vi tankt fara till en strand langre bort men det var ganska mulet sa vi la oss pa den vanliga stranden, sjalvklart sa vart det toppenvader resten av dagen.. men vi ska nog fara dit imorgon, ska aven boka en batutflykt till nagra oar sa vi har nagot att gora veckan som ar kvar har. Regnat har det gjort ocksa, i forrgar la vi oss pa stranden och efter fem minuter drog molnen ihop sig och regnet borjade osa ner, vart snabba steg hemmat och vi satt oss pa altanen och laste och hoppades pa att det skulle ga over vilket det inte gjorde sa vi la oss och sov i 3 timmar och nar vi vaknade var det sol! Annars rullar dagarna pa, vart lite val lange har men vi vill inte aka in till Thailand for snabbt, 30 dagars visum sa vi far dit kring den 18onde nagon gang! Hoppas ni har det bra dar hemma i snon, vi lever och mar!




Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-02-08 @ 18:03:40
Postat av: Mamma

Hej!



Ja, det är bra att ni tar det lugnt. Hur är det med myggbetten. Visst har du klippt dig Anna?

Här hemma är det 19 grader kallt, det snöar jättemycket och blåser.



Puss & kram från mamma

2009-02-08 @ 18:06:15
Postat av: elon

Hej vännen!

Måste bara säga att dom där stugorna ser ut som monica i en sunnanådress...hehehe(A)

En annan sak jag vill säga är att du måste nog komma hem ganska snart...för lappen som hängt i mitt rum mellan tavlorna, där du skrev "A+E" har ramlat ner och troligen åkt in i dammsugaren...så du måste komma hem och göra en ny..(A) Miss u

2009-02-08 @ 19:34:30
Postat av: Emil

Skönt att stanna länge i Shianoukville men ta någon dag och utforska tempel i Siam Reap också, vem vet ni kanske blir fast ?? =P Ta också chansen och åk på utflykt till stranden bortanför Serendipidy beach (20-30 minuters promenad alt lifta med Tuk-Tuk), den var helt tom och väldigt vacker när vi var där. Inget som var byggt på den!



Var ju hem på en blixtvisit för att klippa mig och köpa skidkläder. Sov i din säng och försökte övertyga Kajsa att jag var du men jag tror inte hon köpte det även om hon sov hela natten i sängen =)Igår var det sittning och alla söp som bara den, men nu ska bror din vara nykter i en månad så att uppladdningen till Vasaloppet blir så bra som möjligt =) Ni kanske också ska prova vara nyktra en månad? ;) Annars händer det inte så mycket, två tentor den 17e och 20e så du/ni kan ju tänka ett litet "lycka till" de datumen =) Nu är klockan halv 12 och det är dags att gå isäng och göra sig redo för en ny vintervecka! Kram från brorsan.

2009-02-08 @ 23:38:26
URL: http://emilmarklund.blogg.se/
Postat av: Mrs M ;D

hahah se på fan Elin har rätt, det liknar ju mig jävlart på pricken!!!

Förstår om kännslorna väller upp när ni ser en prototyp av mig sådär! Men vänner, ta det inte för hårt snart är vi tillsamamns igen (L) MIHIHIHIHIH :*

2009-02-09 @ 18:44:28
Postat av: Mamma

Hej

Oj vilket vad ni har det bra, här skottar vi mest snö har kommit sjukt mycket.Annars händer det inte så speciellt mycket, har varit inbrott i degersjön men vi har klarat oss. Sören o Margita skall bli farmor o farfar (11:e veckan)

Kram Mamma

2009-02-09 @ 19:29:03
Postat av: Mamma

Hej

Oj vilket vad ni har det bra, här skottar vi mest snö har kommit sjukt mycket.Annars händer det inte så speciellt mycket, har varit inbrott i degersjön men vi har klarat oss. Sören o Margita skall bli farmor o farfar (11:e veckan)

Kram Mamma

2009-02-09 @ 19:57:06
Postat av: Pappa

Pappa var på Melodifestivalens tält igår. Jättekul. Samma drag som sommarfestivlan. Träffade Jonte, han verkade må bra. Vi var avundsjuka på ni som har sand mellan tårna.



Puss & kram från pappa.

Mamma hälsar också

2009-02-14 @ 16:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0