Sihanoukville

Ursakta den daliga uppdateringen, vi har sa mycket for oss.. Eller egentligen inte. Vi stiger upp (faktiskt ca halv 9) ater frukost (supergod, musli,banan,mjolk & yougart), gar till stranden, solar & badar, badar och solar, ater lunch (fruktsallad), solar mera, badar mera, gar upp vid 4, koper fika pa supermarket, gar till hotellet, sitter pa altanen och fikar och laser, duschar och gor oss klara, ater middag vid 8, sen gor vi nagot roligt till laggdags. Inte sa jobbiga dagar, har inte sa stora bekymmer och man kan saga att vi har det ganska bra! Vi blir kvar har ett tag till, vet inte hur lange men det ar skont att stanna av pa att stalle! Det enda vi kan klaga pa ar myggbetten, hur manga som helst!

Bilder fran senaste dagarna:








Kommentarer
Postat av: EW

Jag kan inte ens beskriva hur avundsjuk jag är!! Så skönt att ni har det varmt och gött där ni är nu. Jag skulle mer än gärna byta plats med er just nu. Hoppas att allt är bra med er, saknar er här hemma! kram Emma

2009-02-05 @ 17:30:20
URL: http://emmaawihlborg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tja, känns så konstigt att ni också har problem med myggbett då jag också hade det!! Ett tips är att inte vänta för länge, då får man lila ärr som sitter i ett bra tag =P Låter som ni har sköna dagar som inte är så bekymmersfulla, här snöar det så det står härliga till. Har nog kommit 2-3 dm senaste dygnet här i Umeå, om det fortsätter kanske det är snö kvar när ni kommer hem =P Nu ska jag ladda för skidspåret ! Sköt om er och skriv snart igen, kram!

2009-02-05 @ 19:13:46
Postat av: pappa

hellre mygg än 6dm snö samma dag snöskottande pappa saknar dig hälsningar mamma pappa sköt om er det är snart april tiden går så fort när man har roligt

2009-02-06 @ 21:29:19
Postat av: Margita, Sören och Maja

Hej Tjejer!

Har hittat in på eran blogg. Ni verkar ha en helt fantastisk resa med massor av äventyr och härliga dagar med sol och bad. Jobbigt med myggen, brukar själv alltid vara utsatt. Ett tips, när vi var i Thailand köpt jag en salva som hette systral, på apoteket där. Den stillade klådan och gjorde så att betten försvann fortare.

Ska bli kul att följa er fortsatta resa. Sköt om er och ha det bäst.

Kramar från ett snöigt Ursviken

2009-02-08 @ 11:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0