Siem Reap

Nuuu ni! Nu har vi tagit tag i varan kulturella sida ytterligare en gang! Imorse stod vackaren pa 05.17, ja det ar sant! Halv 6 satt vi pa en tuk tuk mot Ankor Wat och klockan 6 var vi pa plats for att se den beromda soluppgangen som var ratt maffig! Efter det fick vara ogon skada fler tempel, vi strosade runt dar till 10 da vi tyckte att vi sett nog, andra koper 2dagars eller 1veckas biljett men for oss rackte en dag gott, och inte ens det uppfyllde vi, halvdag hade rackt! For tillbaka till staden och gick en vanda dar men det var for varmt for att vara inne i stan mitt pa dagen sa vi gick till rurmmet och sag pa tv/sov till fyra da vi gjorde oss klara och gick ut igen. Nu har vi atit en god middag, inhandlat nagra klanningar och ska snart och kopa mat till morgondagens resa, ytterligare en drygt 10timmars bussresa, borjar bli ratt vana! Imorgon kvall landar vi iallafall i Thailand, narmare bestamt Bangkok, och da funkar mobilerna sa det ar bara att ni skickar sms! Dock kanske vi inte svarar pa alla, for gratissms ar inget man har har!

Gick bara att ladda upp dom har bilderna idag sen satte datorn stopp, men hall till godo det finns mer skonheter att plocka fram tills nasta gang!


Forsta kortet ar ett bevis pa att vi ar uppe i tidigaste laget, andra kortet kan bara fortsatta bevisa det forsta, tredje kortet ar fran Ankor Wat soluppgangen, fjarde ar an glad anna, femte ar aven det soluppgangen, sjatte ar baylon, sjunde lika sa, pa attonde kortet forsoker jag visa respekt genom att tacka axlarna med ett harband, 3 resterande ar bara allmanheter fran dagen (lat battre sa nar jag inte vet vad dedar templerna heter)

Vi korde foresten pa en ko igar med bussen, chafforen stannade inte ens, men nar vi steg av var det allt en buckla pa bussen sa den kon satte nog livet till.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej



Häftiga bilder, johanna har köpt skoter (hon lyste som en sol)



Mamma

2009-02-16 @ 18:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0