Krabi, Ao Nang

Kom till Krabi imorse och tog direkt en tuk-tuk till Ao Nang, blev verkligen ett kart aterseende att komma hit! Hittade ett boende nara till stranden som vi slog till pa och sedan gick vi och at frukost. Efter det  bytte vi om och gick till stranden, och snacka om varme!! Gick inte att ligga stilla sa vi har spenderat mycket tid i havet idag. Borjade smaregna, sa da gick vi upp och at lunch, efter det lyste solen igen sa da gick vi och kopte ett strandracket, ANTLIGEN, har letat bade vietnam och kambodja men dar hade dom det inte, men nog fanns det i thailand nog, spelade som tva sma barn tills regnet kom igen da gick vi upp och satt oss pa hotellets gemensamma balkong, ja aven toa och dusch delar vi med andra! Nu har vi atit en god middag och ska ta oss en vanda langst gatorna har, imorgon vantar troligtvis en battur om vadret tillater!






Idag gick det battre att ladda upp bilder!
Forsta bilden ar glassar som vi at i siem reap, sen ar det kho san road i bangkok, efter det foljer bilder fran mbk (shoppingcentret), sen tva bilder fran vara fynd fran mbk, sen ar det varan frukost i bangkok och varat rum i bangkok, resten ar bilder fran idag da vi kom till krabi!

Kommentarer
Postat av: jonna

FY FAN SÄGER JAG BARA. jag är så avundsjuk på er så jag går sönder !!!! saknar dig!! längtar att få höra allllt ! kraaaam

2009-02-20 @ 19:01:16
URL: http://djolie.blogg.se/
Postat av: elon

Åh hej å hå vilka härliga bilder!! Och vilket köpcentrum :O:O love :::*

2009-02-21 @ 22:50:55
Postat av: Jonte

Fy vad ni är grym, är svartsjuk så in åt helvete här hemma på det ni gör!! Njut!!

2009-02-22 @ 05:24:26
Postat av: Petra Ahlsten

Tycker mycket om det du skrev! Kul att se en del nyttiga saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varenda dag. ;)

2010-09-21 @ 16:16:25
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0