Kuta, Bali

Om en vecka landar vi pa falmark, kan inte ens tanka oss det? Kommer bli en enorm omstallning att komma hem, att inte bli serverad frukost pa morgonen, att inte smorja in sig i solkram varje dag, att inte ga till stranden och ligga dar flera timmar, att inte ha det varmt jamt, att ha pa sig jeans, jacka, skor?! Men skont ska det bli! Nu har vi iallafall en riktig rehabvecka, sover ut pa morgonen, ater frukost, gar till stranden, ater lunch, vilar, gar och shoppar, ater middag, ser film och sover... Helt okej dagar! Vi hade stallt in oss pa att fara klockan 4 pa morgonen pa tisdag, men igarkvall fick jag nagon knapp och skulle kolla sa att det verkligen stamde, tur var ju det, for det var klockan 4 pa eftermiddagen, det dar med am och pm har inte riiiktigt gatt in an ;) Nu ska vi njuta sista veckan, sen ar vi forhoppningsvis om allt gar som det ska (byter plan 3 ganger sa forseningsrisk finns), hemma om  en vecka! Skot om er tills dess!
Inga bilder idag, sorry!

Kommentarer
Postat av: Alex

ååå nu är det inte länge kvar :) Du måste höra av dig direkt när du kommit hem! :) :)

2009-04-22 @ 21:55:51
Postat av: Ida

Snart och återigen snart ses vi. Jag är skit sugen på att höra hur ni haft det och sen vill jag se alla bilder som ni har tagit. Ses och hör av er då!

2009-04-24 @ 10:36:40
URL: http://idaaaheed.blogg.se/
Postat av: annika sjöblom

Välkommen hem Anna!

Nog tror jag att du får frukost på säng varje morgon när du kommer hem... som vädret är nu här hemma så måste du smörja in dig med solcrem :)

det blir nog ej så stor skillnad...

kram kram och njut nu den sista veckan

Annika

2009-04-27 @ 11:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0